Szuperinfó hálózat

Az országos Szuperinfó hálózat bemutatása

Tisztelt Látogató!

A Hungária Szuperinfó ingyenes terjesztésû hetilaphálózatot – mely az ország szinte teljes egészét lefedi -, az elmúlt tíz esztendõben építettük fel.
A tíz év változásait az a törekvés vezette, hogy minél jobban megfeleljünk Megrendelõink és Olvasóink igényeinek. Ma lapunk 93%-a színesben jelenik meg, így megrendelõink minden megjelenési elképzelése megvalósítható.
A hetven Szuperinfó több mint 3 milliós összpéldányszámával lehetõséget nyújt a legszélesebb körû tájékoztatásra. A társ-újságokkal kialakított kapcsolatok lehetõvé teszik további 348 ezer háztartás egyidejû elérését.

Minden héten jelen van 176 város és közel 900 település háztartásaiban.
Lehetõség van az egységes arculat megtartása mellett helyi, sajátos információkkal kiegészített hirdetések, tájékoztatók megjelentetésére

– az ország szinte teljes területén
– egy-egy adott városban és vonzáskörzetében
– több városban és azok vonzáskörzetében
– egy vagy több régióban (megyében)
– Budapest egy vagy több körzetében.

A Szonda Ipsos eddigi vizsgálatai a Hungária Szuperinfó lapjaiban megjelent hirdetések kiemelkedõ hatásfokát bizonyítják. A 2,5 milliárdot meghaladó összesített hirdetési árbevételünk évrõl évre emelkedik, mert egyre többen választanak bennünket magas példányszámunk miatt.

Az utóbbi években már országos hirdetõk bizalmát is élvezzük: ABN Amro Bank, APEH, Centrum Áruház Rt., CityBank, Jééé, Julius Meinl, Kleider Bauer, Matáv, Oriflame, Postabank, Prímagáz, Raab Karcher, Rossman, Rowex, Sooter’s, Szerencsejáték Rt, Vodafone, Westel 900.

Amennyiben Ön élni kíván a fenti lehetõségek bármelyikével, kérjük keresse fel a Nógrád Megyei Szuperinfó munkatársait, akik teljes egészében az Ön igényeihez igazodva megvalósítják elképzelésit.


Oldal tetejére ↑

Facebook